Alberta Supra Club  

All Albums / Galleries Timeslip Database
Go Back   Alberta Supra Club > Photo and Video forum > multimedia

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Unread 06-07-2011, 11:40 PM   #1
monsterman1791
Junior Member
 
monsterman1791's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: north side Edmonton
Posts: 15
Talking MK4 and MK3

hello everyone just took some nice fresh photos of my car and my girl friends car together, dont mind the dirt on the ground we are refinishing the yard haha so it's a little messy, as well as my cameras quality I havent got the right setting for these dark shots. (my car is the MK4)





monsterman1791 is offline   Reply With Quote
Unread 06-08-2011, 04:39 AM   #2
mtriples
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: SW Edmonton
Posts: 280
Congrats man!

Might just be the angle I'm seeing it from...but is your power steering cooler bent up a little there?
mtriples is offline   Reply With Quote
Unread 06-08-2011, 05:50 PM   #3
monsterman1791
Junior Member
 
monsterman1791's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: north side Edmonton
Posts: 15
thanks and im not to sure never noticed haha guess ill have to go take a look.
monsterman1791 is offline   Reply With Quote
Unread 07-05-2011, 06:31 PM   #4
hlvw wrecker
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Edm
Posts: 160
a wingless, pre '89 supra *shudder*
__________________

hlvw wrecker is offline   Reply With Quote
Unread 07-05-2011, 06:32 PM   #5
monsterman1791
Junior Member
 
monsterman1791's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: north side Edmonton
Posts: 15
haha well the wing is the least of her probs right now haha
monsterman1791 is offline   Reply With Quote
Unread 07-05-2011, 06:36 PM   #6
hlvw wrecker
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Edm
Posts: 160
did the 7m go "pop"?
__________________

hlvw wrecker is offline   Reply With Quote
Unread 07-05-2011, 06:38 PM   #7
monsterman1791
Junior Member
 
monsterman1791's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: north side Edmonton
Posts: 15
no thank god we think the fuel pump is startin to go when we start it it runs like crap give the gas tank a hit then it runs fine lol doesnt do it all the time tho
monsterman1791 is offline   Reply With Quote
Unread 07-05-2011, 06:57 PM   #8
hlvw wrecker
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Edm
Posts: 160
check voltage at pump? whats the pressure like(not to sure if u can put a gauge inline of the feed side)
__________________

hlvw wrecker is offline   Reply With Quote
Unread 07-05-2011, 07:00 PM   #9
monsterman1791
Junior Member
 
monsterman1791's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: north side Edmonton
Posts: 15
im not to sure of both lol havent really had anything apart yet
monsterman1791 is offline   Reply With Quote
Unread 07-05-2011, 08:23 PM   #10
hlvw wrecker
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Edm
Posts: 160
well, get too it!
__________________

hlvw wrecker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.